Home

BIM Academy, BuildingSMART i el CAATEEB organitzen l’European BIM Summit Day, una jornada per analitzar la implementació de BIM a Catalunya i es farà a través de la construcció de l’Institut Lluís Requesens de Molins de Rei

Les administracions públiques catalanes mitjançant Infraestructures.cat han iniciat les primeres licitacions i construccions d’obres amb les noves tecnologies BIM. Prova d’això, és un dels primers projectes pilot que ja s’està construint amb BIM, on és demostra com les noves tecnologies beneficien el sector, aportant eficiència i transparència per poder construir millor.

L’Institut Lluís de Requesens a Molins de Rei és una de les primeres edificacions al nostre país realitzat íntegrament amb BIM. A la jornada examinarem des dels diferents professionals intervinents, les aportacions i els beneficis que BIM els ha aportat.

Captura de pantalla 2016-01-07 a las 19.15.59

Tanmateix, la jornada confirma el compromís d’Infraestructures.cat amb el BIM i reforça la seva implicació segons va manifestar el 13 de febrer de 2015 a l’European BIM Summit 2015 on va signar el Manifest BIMCAT que marcava un calendari d’implementació de BIM per l’obra pública catalana amb data límit el 2020.

Aquesta jornada és el preàmbul del European BIM Summit 2016, que se celebrarà el els propers 18 i 19 de febrer. Tot seguit, us deixem el programa de la jornada de l’EBS Day perquè aneu fent boca.

10:30 h Presentació i obertura de la Jornada

10:40 h Introducció general sobre el procés BIM impulsat des d’Infraestructures.cat Aspectes fonamentals des del punt de vista de la propietat. Josep Farré. Director de la Divisió d’Edificació a Infraestructures.cat

10:50 h Aplicació de la metodologia BIM en la fase de projecte Aspectes fonamentals des del punt de vista del projectista i els seus col·laboradors. María Duran. Arquitecta i BIM Manager de Batlle i Roig Arquitectes.

11:10 h Aplicació de la metodologia BIM en la fase d’obra Aspectes fonamentals des del punt de vista de la direcció d’obra María Duran. Arquitecta i BIM Manager de Batlle i Roig Arquitectes. Rafael Capdevila. Arquitecte Tècnic de Bardají – Capdevila Management Barcelona, S.L

11:40 h Aplicació de la metodologia BIM en la fase d’obra Aspectes fonamentals des del punt de vista del constructor. Oriol Marco. Gerent de la UTE Institut Lluís de Requesens (DragadosCalaf)

11:50 h Reflexions sobre el procés i lliçons apreses. Xavier Pallàs. Arquitecte i Project Management de Bimetric

12.00 h Col·loqui i torn obert de paraules

12:30 h Final de la Jornada

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s