Home

El Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya, CETOP, i BIM Academy han dissenyat el primer curs de formació BIM a Espanya per a professionals de l’enginyeria civil. Aquest curs permet adquirir els coneixements bàsics que comporta la incorporació de la metodologia BIM, la qual facilita el control i la gestió adequada dels recursos materials, digitals i humans, en les obres de l’enginyeria civil.

sto-consulting-bim-para-el-diseno-documentacion-de-ingenieria-civil-autocad-civil-3d-es-una-solucion-del-modelado-de-informacion-de-edificios-bim-para-el-diseno-y-documentacion-de-la-ingenieria-civil-806822-FGR

El setembre es va efectuar el primer mòdul d’aquest curs, el qual a banda de generar una elevada demanda, també ha causat satisfacció entre els assistents. Per això vam decidir desenvolupar una segona edició del mateix mòdul que va començar el passat dilluns 16 de novembre. Pots consultar el programa del curs, titulat Aplicacions BIM en l’enginyeria Civil.

Ens fem ressò de la carta que el CETOP va enviar als seus col·legiats quan faltaven dues jornades perquè s’acabés el primer mòdul. En citem frases textuals:

“El nivell de coneixement que han assolit els participants és alt. Obtenen una visió generalista i precisa de tots els elements que conformen la metodologia BIM. Es familiaritzen amb les prestacions dels softwares més utilitzats, com: Revit, Cost-it o Navisworks i, en certs casos, aconsegueixen llicències temporals per poder aprofundir individualment.

Els assistents, de procedències variades (Etop, Eccp, Sobreestants, Arquitectes), tenen el primer contacte amb els procediments de treball que a partir d’ara les administracions públiques estaran obligades a licitar.

Només dir-vos que l’any 2016 Anglaterra serà un país BIM i obligarà a treballar amb BIM. Espanya ho serà, segons el que està previst, el 2018. I França també ho serà en breu. I, per si algú en tenia algun dubte, alguns països nòrdics com Finlàndia ja ho són des de fa temps”.

I concloïa la carta així: “Animeu-vos!! Quan de temps podreu estar en el mercat sense saber res de BIM?”

Les dades:

Modalitat: Presencial

Dates: 16 de novembre al 21 de desembre (dilluns i dimecres)

Horari: De 17:30h a 20:30h

Lloc: Sèu del CETOP (C/ Numància 95-99, local 5 de Barcelona)

Preu col·legiat: 350€ (aturats 175€ – 4 beques disponibles)

Preu general: 450€. Curs 100% bonificable.

T’hi esperem!

 

Un pensamiento en “Comença el mòdul M0 B de la formació BIM per a enginyeria civil

  1. Pingback: BIM academy is a reviewer at RAE2016 | WITS Institute

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s